Οικογένεια Πετροπουλέα – Νέα διαφήμιση Aegean Airlines

Η Aegean, φέρνει κοντά όλη την Ελλάδα, με 230 πτήσεις καθημερινά σε 34 ελληνικά αεροδρόμια.
Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά, με 100.000 επιπλέον θέσεις από 29 και 45 ευρώ, για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Ιούλιος 1952
Ο παππούς Βασίλης γεννήθηκε στο Καστελόριζο το 1915. Σαν ψαράς πήγε στη Ρόδο όπου ερωτεύτηκε παράφορα τη γιαγιά Ελένη κι έμεινε εκεί για χάρη της. Μαζί απέκτησαν 4 υπέροχα παιδιά: τον Κωστή, την Φραντσέσκα, τον Νικόλα και την Αννούλα.

Μάιος 1969
Ο Κωστής γνώρισε τη Δήμητρα. Δασκάλα που πήρε μετάθεση για την Πρέβεζα. Εκεί έκαναν τη δική τους οικογένεια.

Ιούνιος 1976
Η Φραντσέσκα Πετροπουλέα, πασίγνωστη ηφαιστειολόγος, μετακόμισε στη Σαντορίνη για το ηφαίστειο. Αλλά έμεινε τελικά εκεί για τον Μάνο. Μαζί υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Λάβα.

Μάρτιος 1981
Ο Νικόλας πήγε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές κι έμεινε για πάντα εκεί για χάρη της Νόρας, συμφοιτήτριας στο Αριστοτέλειο. Έκαναν τον Παντελή και τον Παναγιώτη.

Σεπτέμβριος 1987
Η μικρή Αννούλα γνώρισε τον Σπυρίδωνα, γόνο εφοπλιστικής οικογένειας από την Κέρκυρα. Μαζί έκαναν 4 παιδιά: με πρώτο τον Νικόλα που έγινε διάσημος τραγουδιστής στη δεκαετία του ’80 με τη γνωστή επιτυχία “Στα Σύννεφα Μαζί”.

Τα 10 εγγόνια του παππού Βασίλη που γνωρίσαμε του χάρισαν 19 δισέγγονα σε όλη την Ελλάδα και τώρα η οικογένεια Πετροπουλέα αριθμεί πλέον 103 μέλη. Και θέλουν όλοι να πετάξουν στο νησί, αυτό το καλοκαίρι, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του παππού Βασίλη που γίνεται φέτος:

-100 χρονών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *