Οι Πειρατές της Καραϊβικής: οι Νεκροί δεν Λένε Ιστορίες – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – Salazar’s Revenge – 2017 Trailer (Greek subs)

Η γκίνια του πειρατή Jack Sparrow έχει φτάσει στο ζενίθ. Ληστεύει μια τράπεζα, μαζί με όσους – από το πλήρωμά του – του έχουν μείνει ακόμη πιστοί, κι αφού πάνε όλα μα όλα στραβά, όταν φτάνουν στο καράβι ανακαλύπτουν ότι όλα τα χρήματα και ο χρυσός έχουν χαθεί δρόμο-δρόμο από το χρηματοκιβώτιο. Αυτό ήταν και το τελικό χτύπημα. Οι ναύτες τον εγκαταλείπουν και ο Jack μένει μόνος και απογοητευμένος στο καράβι. Καράβι… τέλος πάντων. Ο Ψόφιος Γλάρος είναι σε ένα καρνάγιο, έχει τα χάλια του και αν τον έβαζες δίπλα-δίπλα στο Μαύρο Μαργαριτάρι θα έμοιαζε με καΐκι. Άστα να πάνε…

Ο Johnny Depp επιστρέφει στο ρόλο του Captain Jack Sparrow. Εναντίον του είναι ο απέθαντος Captain Salazar (Javier Bardem) με το ανίκητο πλήρωμα ναυτικών φαντασμάτων. Ο περιπετειώδης Henry Turner (Brenton Thwaites) και η γοητευτική και πανέξυπνη Carina Smyth (Kaya Scodelario) παρέχουν το απαραίτητο love story. Η ταινία είναι καλύτερη από τα προηγούμενα sequel και πλησιάζει ποιοτικά την πρώτη ταινία της σειράς. Εάν είσαι φαν του είδους ή αν θες να δεις μια ωραία ταινία δράσης αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα θα την απολαύσεις.

Captain Jack Sparrow finds the winds of ill-fortune blowing even more strongly when deadly ghost pirates led by his old nemesis, the terrifying Captain Salazar, escape from the Devil’s Triangle, determined to kill every pirate at sea…including him. Captain Jack’s only hope of survival lies in seeking out the legendary Trident of Poseidon, a powerful artifact that bestows upon its possessor total control over the seas.

25 MAΪΟΥ 2017 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FEELGOOD

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

Cast: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush

Σκηνοθεσία: Espen Sandberg & Joachim Rønning
Σενάριο: Jeff Nathanson

Official Site:
http://pirates.disney.com/pirates-of-the-caribbean-dead-men-tell-no-tales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *