Motionistas LIVE Πάτρα 2008 – Amita at Patra

Motionistas Tour @ Πάτρα

H MOTIONISTAS TOUR 2008 ξεκίνησε δυναμικά την Τρίτη 24 Ιουνίου από την Πάτρα! Η πρώτη στάση του μοναδικού tour διασκέδασης έγινε στον πολυχώρο της Πολιτείας, και είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς ήταν και μια προσπάθεια της Amita Motion να ενισχύσει τους σεισμοπαθείς της Αχαΐας, προσφέροντας το ποσό των 2 ευρώ για κάθε παρευρισκόμενο!

Από νωρίς το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι Motionistas προσέρχονταν για να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με πολλή μουσική, κέφι, τρελά παιχνίδια και φυσικά άφθονη Amita Motion! Κυριολεκτικά χαμός έγινε με τα καινούργια, πρωτότυπα παιχνίδια που προσέφεραν…υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό και πολύ γέλιο. Το Motionistas Roll ‘n’ roll, το Crazy Wheel, το Xtreme Football και το Tape Runner μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο με τον όρο extreme fun, ενώ και το αγαπημένο από πέρσι Motionistas in the Air χάρισε και πάλι μοναδικές συγκινήσεις.

Πάνω στη σκηνή τώρα, τα πιο hot ονόματα της ελληνικής electronica, hip-hop και pop έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το πάρτυ ξεκίνησαν ιδανικά οι Decibell, ζεσταίνοντας τον κόσμο με ένταση και κέφι – και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τέτοιο όνομα; Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Μαρτάκης, που αποθεώθηκε από τις θαυμάστριές του, που περίμεναν να τον δουν και ν’ ακούσουν τις επιτυχίες του. Σε κάθε του εμφάνιση βελτιώνεται και δείχνει γιατί είναι η ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική ποπ. Οι ήχοι στη συνέχεια έγιναν ακόμα πιο δυναμικοί και “street”, με την «Αναγνώριση» να έχει έρθει πλέον για τον Stereo Mike! Δεν κατέχει απλά τα μυστικά του hip-hop, αλλά ξέρει και να το συνδυάζει με στοιχεία ελληνικής μουσικής – με το «Φεύγω» όλοι οι Motionistas «έφυγαν» μαζί του. Δίπλα του στη σκηνή βρέθηκε η εκρηκτική Shaya με αέρα R‘n’B ντίβας. Τα beats και η αδρεναλίνη ανέβαιναν σταθερά, και όταν ο Νίκος Μίχας με το συγκρότημά του έκανε δυναμικά την εμφάνισή του, το κοινό ρόκαρε μαζί του, σε ανάλογη διάθεση! «Πόσο Ακόμα» και «Μέσα Σου» τραγουδήσαμε όλοι μαζί, ακολουθώντας τη μουσική και τους στίχους του γκρουπ που έκανε πάταγο φέτος, των Stavento. Το δημοφιλές συγκρότημα ερμήνευσε ζωντανά και άλλα τραγούδια του, που έχουν πολλά να «πουν», και κέρδισε νέους fans. Στη συνέχεια είχαμε μια… προσεδάφιση! Από τον «Πλανήτη Happy» προσγειώθηκαν οι Mikro, παρασέρνοντας τους πάντες σε ένα ξέφρενο πάρτυ, και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ένα σχήμα της electronica μπορεί να παίρνει άριστα και πάνω στη σκηνή. Αλλά και κάτω από αυτήν, το κοινό πήρε επίσης άριστα με τη χορευτική ενέργειά του!

Η βραδιά όμως δεν είχε τελειώσει και επεφύλασσε ακόμα μία super έκπληξη! Οι Mikro και ο Stereo Mike διασκεύασαν το εκρηκτικό “Sabotage” των Beastie Boys. Αυτό ήταν! Δυναμίτης «έσκασε» στην Πολιτεία! Οι πάντες “απογειώθηκαν” με το δυνατό φινάλε, και όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης, όλοι έφευγαν με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση.
Η Πάτρα, λοιπόν, φορτίστηκε ήδη με θετική ενέργεια. Σειρά τώρα έχει η Θεσσαλονίκη! Εκεί, στη Μονή Λαζαριστών στις 23 Ιουλίου θα δοθεί το επόμενο ραντεβού των Motionistas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *