Η Εισβολή των Ρομπότ – Robot Overlords – 2014 Trailer (Greek subs)

Η Εισβολή των Ρομπότ
Robot Overlords
DVD RELEASE DATE: 18/09/2015

Σκηνοθεσία: Τζον Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Τζίλιαν Άντερσον, Μπεν Κινγκσλέι, Κάλαν Μακόλιφ

Εξωγήινα ρομπότ φτάνουν στη γη θέτοντας την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχό τους. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να μελετήσουν τις συνθήκες της ζωής του ανθρώπινου είδους. Επιβάλουν έναν αυστηρό κανονισμό ότι κανένας δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί, ενώ εμφυτεύουν στους ανθρώπους έναν μηχανισμό, με σκοπό να δίνει σήμα όταν κάποιος προσπαθεί να ξεφύγει, ώστε οι παραβάτες να τιμωρούνται. Μισθώνουν μάλιστα τους ίδιους τους ανθρώπους να εκτελούν χρέη επιτηρητών. Ωστόσο, θα υπάρξει κάποιος από το ανθρώπινο γένος ο οποίος – όταν τα ρομπότ θα επιχειρήσουν να τον συλλάβουν – θα καταφέρει αυτός να ασκήσει έλεγχο πάνω τους. Έτσι, θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ρομπότ τα οποία θα θελήσουν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από το χάρισμα του μυστηριώδους αυτού εκπροσώπου του ανθρώπινου είδους…

Gillian Anderson and Ben Kingsley star in this tale of a group of kids doing battle with the giant robots who have enslaved the planet.

Η Gillian Anderson (X-Files) και ο Ben Kingsley πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία μιας ομάδας παιδιών που αντιστέκονται στα γιγαντιαία ρομπότ που ήρθαν από το διάστημα και κατέκτησαν τη Γη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *