Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας – Marvel’s Avengers: Infinity War – 2018 Official Trailer (Greek subs)

δείξτο στους φίλους σου:

Ο Thanos σκοτώνει τον Loki κι έχει στα χέρια του την Power Stone και την Space Stone. Ο Thor, συμμαχεί με τους Guardians of the Galaxy για να τον αντιμετωπίσουν. Το Stormbreaker θα είναι το νέο όπλο του, με το οποίο θα αντικαταστήσει το κατεστραμμένο Mjolnir και ελπίζει ότι θα είναι αρκετά δυνατό για να τα βάλει με τον Thanos.

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Σκηνοθέτες: Anthony and Joe Russo
Με τους: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Don Cheadle, Sebastian Stan, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Jon Favreau, William Hurt, Benedict Wong, Linda Cardellini, Danai Gurira, Leticia Wright, Florence Kasumba, Peter Dinklage, Bradley Cooper, Vin Diesel

Marvel’s Avengers: Infinity War Teaser Trailer

Infinity Stones (Gems) in Marvel Cinematic Universe

δείξτο στους φίλους σου: