Σάκης Ρουβάς: The X Factor LIVE – Sakis Rouvas at ANT1

The X Factor Live με παρουσιαστή τον ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ! Την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 (νταν) ζωντανά σε όλα τα δορυφορικά προγράμματα του ANT1 σε όλο τον κόσμο live! – Έτοιμοι?

Sakis Rouvas
will be the host for X Factor Live. This Friday, October 24th 2008, at 21:00 (GMT+2) you must tune at ANT1 and check out the Live Show with Sakis.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου (the following press release is in Greek)

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ X-FACTOR

Δεν είναι μία απλή φήμη, είναι αλήθεια. Το επιβεβαιώνουμε!

Ο Νο 1 ποπ σταρ στην Ελλάδα αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στον πιο επιτυχημένο μουσικό διαγωνισμό της παγκόσμιας τηλεόρασης: το X Factor. Το Χεις;

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ότι το Χει και μέσω του X-Factor χιλιάδες νέα ταλέντα φιλοδοξούν να γίνουν αστέρια τόσο λαμπερά όσο κι αυτός! Ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ θα τους υποδεχθεί αυτοπροσώπως στο σόου που υπόσχεται να εντοπίσει το ένα και μοναδικό ταλέντο: αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Γνωρίζοντας καλά τι σημαίνει να έχεις τη λάμψη του σταρ, αλλά και πόση θέληση ταλέντο και δουλειά χρειάζονται για να τα καταφέρεις, ο Σάκης Ρουβάς είναι ο ιδανικός παρουσιαστής του X-Factor. Ανυπομονεί να μυήσει τους Έλληνες τηλεθεατές στο X-Factor και να μοιραστεί μαζί τους τις συγκινήσεις που επιφυλάσσει ένας μουσικός διαγωνισμός τόσο υψηλών προδιαγραφών. Περιττό να αναφέρουμε ότι και οι τηλεθεατές ανυπομονούν εξίσου να τον απολαύσουν ζωντανά στο νέο του “ρόλο” , αφού κάθε εμφάνιση του Σάκη Ρουβά προκαλεί… πανικό!

Το μεγαλύτερο αστέρι του τραγουδιού συναντά τα μελλοντικά αστέρια, σύντομα στον ΑΝΤ1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *